Från Mr.Owen Kurt.

For some strange reason, “Owen Kurt” has written to me in Swedish to tell me he works for a bank in London.  How likely does that sound??  Not very.  Then he goes on to tell me the usual scam story about a deceased client and millions of pounds.  Of course, if this scammer really was an employee of the bank, the very fact that he has sent out thousands of random emails about this money would immediately get him fired from the bank and probably prosecuted for stealing bank funds.

I hope by now  you get the point – this is a scammer.  If you reply you will find yourself being asked to send money.  Ignore this email.

Från Mr.Owen Kurt.
Tel: +447045711901

Jag Mr.Owen Kurt från Harlsden, nordvästra London, här i England. Jag arbetar för NatWest Bank Corporation London. Jag skriver dig om en affärsidé som kommer att ha en enorm fördel för oss båda. I min avdelning, som är chefen för redovisning revision Greater London Regional Office, jag upptäckte en övergiven summan av 15 miljoner Great Brittiska pund (femton miljoner Great Brittiska pund) på ett konto som tillhör en av våra utländska avlidna kunder, en miljardär Business Mogul Sen Mr Moises Saba Masri, en Judisk från Mexiko som var ett offer för en helikopterkrasch i början av året, vilket resulterade till hans död och hans familjemedlemmar. Saba var 47 år gammal. Även i helikoptern vid tidpunkten för olyckan var hans hustru, deras son Avraham (Albert) och hans svärdotter. Piloten var också död.

Valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, särskilt på grund av känslighet för transaktionen och sekretessen här. Nu vår bank har väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet men ingen har gjort det. Jag personligen har tappat målet att hitta den släktingar 3 skrapning nu söker jag ditt medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer bidragsmottagaren till den avlidna så att intäkterna från detta konto värderats till 15 miljoner pund kan utbetalas till dig.

Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% till mig och 40% till dig. Jag har fått alla nödvändiga juridiska dokument som kan användas för att backa upp detta påstående vi gör. Allt jag behöver är att fylla i era namn till handlingarna och legalisera det i domstol här för att visa dig som den rättmätiga förmånstagaren. Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, Sekretess och förtroende för att vi ser denna transaktion igenom. Jag garanterar er att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig från brott mot lagen.

Snälla, ge mig följande, som vi har 7 dagar att köra igenom det. Detta är mycket brådskande TACK.

1. Fullständigt namn:
2. Din Direkt Mobilnummer:
3. Din Kontaktadress:

Efter att ha gått igenom ett metodiskt söka, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att du kommer att finna detta förslag intressant. Vänligen på din bekräftelse av detta meddelande och ange ange ditt intresse förse dig med mer information. Sträva efter att meddela mig ert beslut snarare än hålla mig vänta.

Hälsningar,

Privat Email: owenkurt@1hotmail.com
Från Mr.Owen Kurt.
Tel: +447045711901